УЧЕБНА ЕКСКУРЗИЯ ЗА КЛУБОВЕ ОТ ГПЧЕ – ВИДИН ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС“

Всички желаещи да се включат ученици да се обърнат към ръководителите си на групи за програма и документи за пътуването!

УЧЕБНА ЕКСКУРЗИЯ ЗА КЛУБОВЕ ОТ ГПЧЕ – ВИДИН  ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС“

21.03. – 23.03.2017г.

 ВИДИН – ПЛЕВЕНСКА ПАНОРАМА – ВЕЛИКО ТЪРНОВО – ЛОВЕЧ – ВИДИН

21.03.2017г.

06.00 часа – потегляне от автогара „Алексиев“ с организиран превоз за групата към град Плевен
10.30 часа – посещение на Панорама „Плевенска епопея 1877г.“ www.panorama-pleven.com
Потегляне към Велико Търново. Настаняване в хотел „Търново“*** в центъра на града www.hoteltarnovo.com  Разходка до Самоводската чаршия, свободно време за вечеря. Нощувка.

 22.03.2017г.

Закуска. Участие в празничната програма на града. Туристическа програма и време за обяд. След обяд посещение на архитектурно-музеен резерват Царевец, църквата „Св. 40 мъченици“, музей Възраждане и Учредително събрание. 20.30 часа – аудиовизуален спектакъл Звук и светлина: www.zvukisvetlina.veliko.info и 3D-мапинг шоу на паметника Асеневци. Нощувка.

23.03.2017г.

Закуска. Отпътуване към Ловеч. Кратка програма в града: закритият мост на Кольо Фичето, бароковите къщи на Ловеч, архитектурно-исторически резерват Вроша, средновековната крепост  Хисаря:  www.lovech.bg и музеят на Васил Левски. Свободно време за обяд. Отпътуване към Видин, 290 км. Около 20.00 часа – пристигане във Видин

Транспортните разходи по целия маршрут и входни такси на музеите се заплащат по проект „Твоят час“! Останалите разходи се заплащат от учениците/родителите!

Срокове за записване:

  1. Учениците от групите по проекта, чийто родители са съгласни да пътуват, трябва да вземат от ръководителите си Инструктаж и Декларация и с капаро от 40 лева да ги предадат на ръководителя на клуба си НАЙ – КЪСНО до 10.02.2017г.
  2. Местата ще се запълват подред на капариране на учениците и до запълване на местата в автобуса, заедно с ръководителите!