45-годишен юбилей

СЪБИТИЯ

Алея на Езиковата гимназия в крайдунавския парк

Нека заедно отбележим 45-годишнината на ГПЧЕ „Йордан Радичков“!

С две изложби открихме нова зала в ГПЧЕ „Йордан Радичков“

„Пигмалион” събра овациите на видинската публика

С тържествен концерт бе отбелязана 45-годишнината на Езиковата гимназия

ХЕПЪНИНГ       (снимки)

Интервю на Скот Блайуайз„Бъди невероятен!“ – документален филм на Лидия Каменова и Станислав Калинов


ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ И ВЪЗПИТАНИЦИ НА ГИМНАЗИЯТА С ПРЕПОДАВАНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ВЪВ ВИДИН!

Някои от вас я помнят с името „Лиляна Димитрова”, други с по-новото „Йордан Радичков”, но сигурна съм, че еднакво пазите скъпи спомени от времето, прекарано в най-добрата гимназия във Видин! Защото тийнейджърството е едно славно време в човешкия живот и то оставя неизличими следи. А като прибавим към буйните естествени процеси и стремглавото личностно израстване под ръководството и със знанията на най-добрите Учители, няма как тези пет години от живота ви да не са скътани дълбоко в сърцето!
От името на Училищното настоятелство се обръщаме към всички, които имат отношение към Английската гимназия, да припомним, че през 2015 година училището ще отбележи своя 45-годишен юбилей. Една достойна история, писана от всички вас – ученици и учители от Гимназията с преподаване на чужди езици! Подготвя се специална програма за честването и ще бъде удоволствие, ако и вие станете част от тържествата. Ако искате да се върнете в спомените, ако искате отново да се почувствате на 16 и да влезете в атмосферата на училищния живот, вие имате „зелена улица” за участие в различните изяви. Програмата ще бъде качена  на нашия сайт, а кулминацията на юбилея ще бъде на 29 и 30 април, 2015 година! Все още не е късно да добавите и вашите идеи за празненствата, като пишете на страницата на училището във фейсбук.

БЪДИ НЕВЕРОЯТЕН! Това са Радичковите думи – послание към всички вас, които населявате 45-годишния свят на Английската гимназия във Видин! ОЧАКВАМЕ ВИ, скъпи приятели! Където и да сте у нас и по света, със сигурност няма да съжалявате, ако гостувате в училището и в града в един толкова важен и тържествен за нас момент!

Училищно настоятелство при ГПЧЕ „Йордан Радичков” – Видин

Публикуваме и специалната дарителска сметка, създадена по повод юбилея, за подпомагане развитието на училищната база.

BG51CECB979010F0727401
BIC: CECBBGSF
SWIFT: CECBBGSFXXX
Централна кооперативна банка АД