Учениците от ГПЧЕ се завърнаха с грамоти

от националния кръг на състезанието
„Речеви и комуникативни умения на английски език”

gramoti_systezanie AE

Съпреживейте случилото се чрез впечатленията на един от участниците ни в него – Диана Генкова от ХБ клас:

„Състезанието е първото по рода си в България и участието в него беше предизвикателство, тъй като не знаех какво да очаквам. Оказа се, за разлика от олимпиадите и другите състезания, че бе нещо много приятно, което едновременно с това обогати и знанията ми.
Националното се проведе в Пловдив, в рамките на два дни – 09. и 10. Ноември. Въпреки слабата подготовка и организация, или може би липсата на такива, като цяло преживяването беше един голям плюс за мен. Не само че имах възможността да участвам в състезание и отново да посетя красивия Пловдив, който може да предложи едновременно спокойствието на миналото и забързания живот на настоящето, а и се запознах с някои чудесни хора, с които споделихме незабравими изживявания.
Не съм разочарована, че не успях да се класирам на първо, второ или трето място. Напротив, фактът, че на първото проведено такова състезание аз стигнах до последния, най-важния кръг, ме радва. Това ми помогна напълно да осъзная възможностите си, направи ме по-целеустремена и на първо място – срещна ме с прекрасни хора, които иначе може би щяха да са просто поредните несрещнати непознати.“