ПОКАНА за участие в проект „Акредитация в училищното обучение“

ГПЧЕ “Йордан Радичков“ е акредитирана организация в сектор „Училищно образование“ по Програма „Еразъм+“. Номерът на проекта е 2022-1-BG01-KA121-SCH-000068369.

Основната цел на ГПЧЕ “Йордан Радичков“ е да се постигнат високи и трайни постижения в чуждоезиковото обучение на учениците, което ще гарантира бъдещото им кариерно развитие на международния пазар. След задълбочен анализ на текущото състояние на международните обменни практики и приоритетите на ЕК за следващия програмен период, бяха набелязани стратегическите цели на училището и беше изготвена програма, която ще засили запознаването на учениците с работата на Европейските институции и процесите на глобализация на образователния процес.

Като акредитирана организация, ГПЧЕ “Йордан Радичков“ ще следва стриктно набора от стандарти за качество на програма „Еразъм“, които са готова рецепта за успех.

С осъществяване на ученическа мобилност ще се приведе в действие нашата „Стратегия за интернационализация на училището“.

Тема на обучителните дейности „Европейските институции и тяхното значение“,

място на обучителните дейности – Истанбул, Турция,

време на провеждане на дейностите – 11.06.2023 – 17.06.2023 г.

Каним всички ученици от 8., 9.  и 11. клас, които желаят да работят по проект „Акредитация“, да подадат заявление при Секретарката на ГПЧЕ или до Класен ръководител за участие в група за работа по проекта.

Условия за участие:

  1. Да са ученици от 8., 9. и 11. клас.
  2. Да нямат наложени наказания.
  3. Да нямат повече от 5 неуважителни отсъствия.
  4. Да нямат повече от 3 забележки.
  5. Да имат задграничен паспорт със срок на валидност шест месеца след м. юли 2023 г.
  6. Да представят декларация за пътуване в чужбина с придружител.

Процедура:

Заявления ще се приемат до 14:30  ч. на 29.05.2023 г. /понеделник/ до Секретарката на ГПЧЕ или до Класен ръководител, който трябва да ги предаде в указания срок.

Класирането на одобрените ученици за участие ще бъде обявено от Комисията на 30.05.2023 г./вторник/ на сайта на училището.

Мотивационно писмо за участие

ДЕКЛАРАЦИЯ

Europass CV /автобиография/ – изтегли бланка

КРИТЕРИИ за подбор

ПРОЦЕДУРА