Резултати от поканата за създаване на лого по проект „Активни за укрепване на европейските ценности“

ГПЧЕ “Йордан Радичков“ започна работа по  проект на тема “Активни за укрепване на европейските ценности“ /”Active to strengthen European values”/, с акроним ACEV с номер 2021-1-LT01-KA220-SCH-000030299 със срок на действие 2022-2024г. по програма Еразъм+, съфинансирана от Европейския съюз, по секторна програма КА2 „Сътрудничество за иновации и обмяна на добри практики“, сектор КА220 „Партньорства за училищен обмен“. По този прoект гимназията работи с партньорски училища от Литва, Италия, Румъния, Турция и Нидерландия като  водещ координатор е училището от Литва.

Всички ученици от  ГПЧЕ “Йордан Радичков“ бяха поканени да участват в състезанието за създаване на лого по проекта. Комисията по оценка на предложенията  се събра и разгледа внимателно всички изпратени на електронната поща лога и публикува решението си.

Резултати от състезанието за създаване на лого по проект „Активни за укрепване на европейските ценности“:

На първо място беше класирано предложеното лого от  Адриана Михайлова Ангелова – 11.А клас. Наградата й за спечелено първо място е  участие в обучителните дейности по проекта в гр. Таджиано, Италия през февруари 2023 г.

На второ място се класира предложението за лого на Ева Тодорова Алексиева от 12.А клас.