Отлично представяне на състезателите ни по речи и дебати на английски език

FLHS Yordan Radichkov’s BEST Team се състезаваха с още 250 ученици от цялата страна на националните финали в УНСС, София! Имена като Анджела Родел (директор на Fulbright), на която стискаме палци, заедно с Георги Господинов да покорят Booker prize, за преводът й на „Времеубежище“, редакторът на Forbes Bulgaria – Енея Георгиева, както и американския посланик в България – Кенет Мъртън, бяха част от събитието.

Нашият звезден отбор – Михаела, Тея, Аглика, Светлозара, Мария, Александра, Христомир и Магдалина се представиха, повече от впечатляващо в категориите: ораторство, поезия, проза и дуо!
Александра в категория поезия, Тея в категория проза, Христо и Маги в категория Дуо, сред огромна конкуренция, успяха да затвърдят високото си ниво за пореден път, достигайки полуфиналите в своите категории! Отлично представяне за учениците ни!
Техният придружител г-жа Кристина Божидарова, учител по история и цивилизации, бе първа сред петте най-добри
„Chaperone“ в националното състезание. Гордеем се с учениците ни! С нетърпение очакваме следващата година, в която отново ще докажем, че възпитаниците ни са сред най-добрите в България!