Пролетен празник в Езиковата гимназия

С добре организирана екоакция  започна 1 април в ГПЧЕ „Йордан Радичков“. Под ръководството на г-жа Наташа Димитрова – преподавател по физика, учениците почистиха района на училището. Акцията бе организирана със съдействието на ЕКОПАК България АД, които ни осигуриха чували и кошчета за разделно събиране на отпадъците. После хигиенизирането продължи в класните стаи. Един учебен час бе достатъчен за разделното събиране на отпадъците и почистването на чиновете.

Ден преди ваканцията, след пролетното почистване, учениците от Езиковата гимназия активно се включиха в един истински спортен празник.

След демонстрация на отбора по лека атлетика цялото училище участва в масов крос. После преподавателите по физическа култура и спорт, Олег Панчев и Илиян Ангелов, създадоха организация за разнообразни спортни игри. Учениците имаха възможност да играят футбол, волейбол, тенис на маса и да теглят въже, аплодирани от своите съученици.

Така, заредени с енергия и позитивизъм, учениците от ГПЧЕ „Йордан Радичков“ от утре, 02.04, до 10.04.2016 г. са в пролетна ваканция.

Клуб „Журналист“ в ГПЧЕ

още снимки