Да е успешна, творческа и ползотворна учебната 2015-2016 година!

С много настроение бе открита новата учебна година в Гимназията с преподаване на чужди езици”Йордан Радичков”. За да поздравят учениците от елитното училище  пристигнаха областният управител Момчил Станков, директорът на дирекция „Хуманитарни дейности” в община Видин г-жа Емилия Николова, старши експертът от РИО Видин г-жа Боянка Никова, председателят на Училищното настоятелство г-жа Лидия Каменова. Тържествен водосвет отслужи отец Методий.
Празникът започна с националния химн и издигане на националния флаг. Последва изпълнение на дванадесетокласничката Катя Асенова на химна на гимназията, приветствия от гостите и поздрави на английски, немски и френски език. За празничното настроение допринесоха водещите единадесетокласници Борислав и Александра и песента на Мила Узунова от 12 клас. Да отправят своите пожелания за новата учебна година пристигнаха и десетки бивши ученици на Езиковата гимназия, настоящи студенти в престижни висши учебни заведения в България и чужбина.
„Да е успешна, творческа и ползотворна учебната 2015-2016 година!” – пожела директорът г-н Любомир Георгиев и обеща качествено образование на своите ученици.