Деня на влюбените в ГПЧЕ

14.02_1Ученическият съвет изготви програма за Св. Валентин и се надява всички ученици да усетят магията на този празник, за да има настроение и интересни забавления. Организиран бе базар за Валентинки, които се купуват, надписват и пускат в кутия, изработена от Манол Занков от IXа (отговорник IX клас). С реализацията им се заеха Преслава Петрова от VIIIг (протоколчик на УС), Лияна Красимирова и Елина Стефанова – от VIIIг, и Кристиана Георгиева от VIIIв (отговорник VIII клас). Картичките могат да бъдат и анонимни и всеки може да зарадва човека, когото харесва, с мило пожелание. На 14.02.2014г., след голямото междучасие, тези картички се раздаваха в класните стаи от Манол от IXа и Станислав Борисов от Xб (отговорник X клас). Ралица Рангелова от XIа клас (секретар на УС) и Лорина Пенчева от VIIIг се погрижиха за постерите, свързани с този празник. С украсата в училището се зае отново Преслава Петрова. Помогнаха й Лияна Красимирова и Елина Стефанова, както и Габриела Иванова и Виктория Михайлова от VIIIб. Петър Пламенов от XIг (отговорник XI и XII клас) се постара да повдигне настроението на всички влюбени с изготвянето на музикална програма за времето през голямото междучасие. Яна Кордова от XIIб, която е председател на УС, координираше всички дейности и участва в тях.

Преслава Петрова, VIIIГ клас 

Доброволците на БМЧК проведоха АНТИСПИН кампания по случай Деня на влюбените.

14.02_2

Учениците от VІІІ б клас се изявиха в творческо писане на есе за любовта по повод 14 февруари. Оригиналните творби, написани върху хартия под формата на сърце, бяха изложени във фоайето на Гимназията.

14.02_3

Във връзка със Свети Валентин в ГПЧЕ ”Йордан Радичков” се проведе дебат на тема „Любовта е по-важна от парите” с участието на ученици от клуб „Дебати” по проект „Успех” с ръководител Любов Цолова и ученици от VІІІ б клас с класен ръководител Камелия Георгиева.

14.02_4